.
Ludo Dierckxsens en Walter De Donder
zaterdag 3 september 2022

Julie, dochter van Walter De Donder: “Hoe heb ik me zo laten doen”

Ze is gelukkig genezen

2 jaar geleden kampte Julie De Donder met zware anorexia problemen. Julie is de dochter van Kabouter Plop-acteur Walter De Donder, die we ook allemaal kennen als de burgemeester uit Samson en Gert. Één van de belangrijkste redenen waarom ze werd gepest de afgelopen jaren.

Ondertussen is Julie helemaal genezen en is ze terug een jonge gezonde vrouw die geniet van het leven. Nu probeert ze zoveel mogelijk mensen en jongeren te helpen die met dezelfde problemen worstelen als zij.

“Scholen contacteren mij om lezingen te komen geven, maar dat vind ik te eng. Alles samen legt dit toch een druk op mijn schouders en dat knaagt. Ik leef mee met die jongeren, maar ik weet dat ik me alles niet zo hard mag aantrekken”, zegt Julie in Dag Allemaal.

Julie heeft haar leven over een andere boeg gegooid en probeert zoveel mogelijk negativiteit uit haar leven te bannen. Zo kunnen die gen invloed meer uitoefenen op haar leven.

“Ik hou mij enkel nog bezig met zaken die mij energie geven en op het rechte pad houden. Soms denk ik wel eens: ‘Allez, Julie, hoe heb je je zo kunnen laten doen?’ Maar aan de andere kant: zonder de ziektes en problemen was ik nooit geworden wie ik ben. Ik kan weer genieten en ik durf mezelf te zijn.”

Bio van Walter De Donder

Meer Over:

Walter De Donder