.
News Image

Julie Colpaert presenteert Telefacts Zomer

Julie Colpaert maakt zich op voor de zomer.
De zomer komt eraan, en dat betekent bij VTM ook de terugkeer van TELEFACTS ZOMER, de reportagereeks die vorig jaar op zomerse avonden gemiddeld 380.000 kijkers wist te boeien. Ook dit seizoen krijgt de kijker in juni, juli en augustus een selectie van de beste buitenlandse reportages van het voorbije jaar, en dat twee keer per week: op dinsdag en op donderdag.

Dit seizoen zal TELEFACTS ZOMER gepresenteerd worden door VTM NIEUWS-journaliste Julie Colpaert. Zij vervangt Cathérine Moerkerke die er een sterk seizoen van ‘CATHéRINE’ en ‘Moerkerke en de Mannen’ heeft opzitten. Julie Colpaert zal TELEFACTS ZOMER blijven combineren met haar werk als reporter bij VTM NIEUWS. De formule en de mix van Telefacts Zomer blijft behouden.

“De onderwerpen van Telefacts Zomer zijn zeer uiteenlopend. Bij het begin van het EK Voetbal brengen we een reportage over het leven van voetbalvrouwen. Of we gaan na hoe jongeren omgaan met het sociale netwerk Instagram, hoe vér ze gaan in het delen van persoonlijke foto's en video's. We kijken binnen in een wereld die niet de onze is, en die daardoor zeer tot de verbeelding spreekt. – Julie Colpaert

Sterke verhalen dus over unieke mensen, over actuele trends zoals de impact van sociale media op ons leven. En wegdromen kan én mag bij heel wat reportages die ons een exclusieve inkijk geven in een wereld vol luxe.

Telefacts Zomer, een zomer lang op dinsdag en donderdag vanaf 7 juni rond 21.55 op VTM.