.
News Image

Julie Colpaert in nieuw seizoen Telefacts Zomer

Julie Colpaert klaar voor nieuw seizoen Telefacts Zomer.
De zomer lonkt en dat betekent bij VTM de terugkeer van Telefacts Zomer, een vaste waarde tussen juni en eind augustus. VTM NIEUWS-journaliste Julie Colpaert is ook dit seizoen het gezicht van de reeks. Het actualiteitenmagazine is er vanaf 6 juni 2017 twee keer per week, telkens op dinsdag en donderdag om 22.00. Het aanbod is opnieuw zeer gevarieerd met een boeiende mix van ontroerende verhalen, actie, crime en glamour.

Julie Colpaert: “In Telefacts Zomer kiezen we dit jaar voor sterke, menselijke verhalen en enkele straffe, bekroonde reportages. Soms worden maatschappelijke thema’s aangekaart zoals internetpesten, maar evenzeer geven we een interessante blik achter de schermen van bijvoorbeeld de drukke all-in resorts in badsteden Benidorm en Torremolinos of een exclusieve inkijk in de wereld van de Britse Vogue, nog steeds hét toonaangevende magazine in de modewereld.”

In de eerste reportage van het seizoen, op dinsdag 6 juni, zetten de meest luxueuze restaurants ter wereld hun deuren open. Welke uitzonderlijke chef-koks streven hier dagelijks naar perfectie en hoe zorgt het personeel ervoor dat hun gasten de ervaring van hun leven beleven? Telefacts Zomer gluurt binnen bij ’s werelds duurste restaurant, Sublimotion op het feesteiland Ibiza, waar een virtuele lichtshow en 3D-projecties voor een digitaal, gastronomisch spektakel zorgen. Van Ibiza gaat het ook naar de Malediven, naar het tropische onderwaterrestaurant Ithaa. Daar eten gasten onder een glazen koepel, terwijl de haaien boven hun hoofd zwemmen. Ithaa is niet voor niets al verschillende keren uitgeroepen tot één van de mooiste restaurants ter wereld.

Telefacts Zomer, elke dinsdag en donderdag om 22.20 op VTM.