.
Diede, Celester, Amy en Julia in K2 Zoekt K3
donderdag 23 december 2021

Julia van K3 over haar relatie: “er zullen toegevingen moeten gebeuren”

Nu Julia een K3'tje is, verandert ook het leven van haar vriend...

Julia is sinds kort het nieuwe K3’tje. En dat betekent niet alleen dat haar eigen leven er volledig anders zal uitzien, maar ook dat van haar familie en vooral haar vriend. Julia besprak haar ‘nieuwe leven’ dan ook uitvoerig met haar vriend Ben.

“Ik wist waar ik aan begon en heb dat ook met hem besproken”, klinkt het nuchter bij Julia Boschman in Dag Allemaal. “Ben heeft ook zoiets van: we zullen wel zien hoe het loopt, en we gaan dat samen laten werken.”

Voorlopig wordt Ben ook af en toe ingeschakeld als privéchauffeur aangezien Julia haar rijbewijs nog moet halen. Bang dat haar relatie zal ten onder gaan aan de druk van K3 heeft Julia hoegenaamd niet.

“Nee, en ik weet zeker dat Ben daar ook niet bang voor is. Hij is zich er heel erg van bewust dat het druk wordt en dat er toegevingen bij zullen komen kijken, voornamelijk van zijn kant”, klinkt het realistisch bij Julia in Dag Allemaal.

“Dat ik moet werken wanneer hij vrij heeft en zich had verheugd op een avondje thuis. Hij weet dat, en samen gaan we daar een weg in vinden”, ziet Julia Boschman de toekomst met haar Ben rooskleurig tegemoet.

Bio van Julia Boschman en K3

Meer Over:

Julia Boschman K3