.
Julia Boschman
donderdag 25 november 2021

Julia uit K2 Zoekt K3 wikt haar kans: “75% kans dat ik het niet word”

"Je moet realistisch blijven..."

Julia Boschman is één van de vier finalistes van K2 Zoekt K3. De 19-jarige Nederlandse stond tijdens de halve finale voor het eerst samen op het podium met Hanne en Marthe en dat was een fantastische ervaring, getuigt Julia in Humo.

“Je ziet dat zij precies weten wat ze doen. Ongemerkt neem je een stukje van hun energie over en ineens sta je daar zelf ook met veel meer vertrouwen”, vertelt Julia in het weekblad.

“Daarnaast was het fijn om ook eens ongedwongen met elkaar te kunnen praten tijdens de repetities”, voegt de Nederlandse eraan toe. “Daarvoor stond er bij elk praatje een camera op je neus en moest er een filmpje gedraaid worden. Nu kon je elkaar echt leren kennen.”

Al maakte dat optreden met Hanne en Marthe haar plotseling ook weer extra onzeker, geeft Julia toe. “Je voelt je op zo’n moment zó K3, en helemaal op je plek, maar dat is bij de andere kandidaten natuurlijk óók het geval. Je moet realistisch blijven, je staat met zijn vieren in de finale, dus de kans dat je het niet wordt, is 75 procent”, klinkt het nuchter bij Julia in Humo.

Download onze app voor iOS of Android

Bio van Julia Boschman