.
Julia Boschman
woensdag 17 november 2021

Julia uit K2 zoekt K3 is geen favoriet bij de jury: “iedereen mag zijn mening hebben”

Ze stevent af op een plek in de finale

De zoektocht naar een opvolger of opvolgster voor Klaasje Meijer bij K3 zit er bijna op. Op 27 november weten we eindelijk wie het nieuwe lid wordt van K3. Er zijn nog een aantal kandidaten in de running en één van hen is Julia Boschman. De 19 jarige kende een moeilijke start, maar ontpopte zich ondertussen tot één van de grote favorieten.

Tot 2 keer toe keer Julia een gouden ticket van Hanne en Marthe. Dat wil duidelijk zeggen dat K2 toch een serieuze boon heeft voor Julia. En ook het publiek en de jury deelt ondertussen die mening. Iets wat Julia alleen maar blijer maakt. “Die lovende commentaren tijdens één van de laatste studioshows deed zo’n deugd! Een jury moet natuurlijk zijn mening geven, maar wat Gordon zei over Remi kon wat genuanceerder. We blijven mensen die dag in dag uit hun best doen”, reageert ze in Story.

Er lijkt geen ontkomen meer aan, aan het feit dat de jury enkele favorieten heeft. Zo lijkt Gert een grote fan van Amy, terwijl Gordon het meer voor Luca heeft. Maar Julia haar naam lijkt maar niet te vallen.

“Wat kan ik daarop zeggen? Ik kan alleen maar knallen op het podium en mezelf bewijzen. De jury mag zeker een favoriete kandidaat hebben, al is dat wel pijnlijk voor de anderen om te horen.”