.
Diede, Celester, Amy en Julia in K2 Zoekt K3
zaterdag 26 november 2022

Julia Boschman: “Wij zijn echt niet zo makkelijk vervangbaar”

Diede vervangt Hanne nog tot eind december

Hanne Verbruggen van K3 is bevallen van een zoontje Julien. Voor de shows in Nederland moeten Marthe en Julia dus nog even beroep doen op haar invalster Diede Van den Heuvel. Zij werd vierde in ‘K2 zoekt K3’.

Als we de reacties lezen van heel wat Nederlanders en Vlamingen dan merken we op dat iedereen vindt dat je heel snel vervangbaar bent binnen K3.

“Maar daar ben ik het niet mee eens. Diede heeft meegedaan aan dezelfde wedstrijd als ik en zij zat niet voor niks in de finale. Dus zo gemakkelijk zijn we niet te vervangen hoor”, zegt Julia in Dag Allemaal.

Amy en Celester, die derde en tweede werden in de wedstrijd werden niet gekozen als vervangster voor Hanne, en ook die beslissing bracht veel bedenkingen met zich mee.

“Studio 100 is al jaren gespecialiseerd in het zoeken naar de beste oplossing en zij stelden Diede voor. Natuurlijk hebben ze dat eerst met ons overlegd. Julia en ik hadden allebei een goede band met Diede en het gaf ons een goed gevoel dat zij Hanne zou vervangen”, reageert Marthe.