.
Julia Boschman
maandag 10 april 2023

Julia Boschman van K3: “Ik heb daar zo erg mee geworsteld”

Maar iedereen was erg lief voor hen

‘Liefde Voor Muziek’ is al enkele jaren een gevestigde waarde op televisie. Ook het nieuwe seizoen weet weer goed te scoren en de dames van K3 weten iedereen toch te verbazen met hun leuke en mooie covers.

Al hadden ze ook wel een beetje schrik om deel te nemen aan het programma en zich tussen artiesten als Daan en Stef Bos te bevinden. Ze wisten niet of die hen wel wist te appreciëren.

“We proberen als K3 ook te doen alsof we nooit stress hebben en nooit droevig of slechtgezind zijn. De mensen verwachten niet dat achter onze glimlach ook een mindere dag kan zitten. Het is mooi dat we in ‘Liefde Voor Muziek’ ook eens de andere kant kunnen laten zien”, zeggen de K3’tjes in Dag Allemaal.

De 3 zangeressen vroegen zich heel vaak af wat de andere artiesten van hen zouden vinden en vertrokken met de nodige zenuwen naar Spanje, waar de opnames plaatsvonden.

“Ik doe dit amper een jaar en werk nog volop aan mijn stem… Ik dacht oprecht: wat zit ik hier te doen? Ik was heel onzeker. Ik heb ook zo hard geworsteld met de meerstemmige nummers! Maar toen ik ze onder de knie had, voelde ik mij gewaardeerd. Iedereen was zo lief voor mij. Ik werd er emotioneel van”, klinkt het bij Julia.