.
K3
woensdag 29 december 2021

Julia Boschman glundert: “Ik mocht niet huilen”

Hun eerste album verscheen 17 december

Tijdens de slotshow van de “’Pakje van je hart’-actie” van Joe Fm beleefden Hanne, Marthe en Julia hun vuurdoop als nieuwe K3’tje. Nadat hun optreden enkele weken geleden in het water viel door de nieuwe coronamaatregelen, was het eindelijk zo ver. Een zalig maar overweldigend gevoel voor Julia.

Wanneer je het trio samen ziet, je zou nooit zeggen dat ze nog maar een kleine maand samen aan het werk zijn. Het lijkt wel alsof Julia het al jaren doet. “Al moest ik mezelf er toch continu aan herinneren niet te huilen, toen we die foto’s aan het maken waren met de fans. Vooraf had ik mij daar wel iets bij voorgesteld, het beleven is nu zo veel meer”, zegt de blonde zangeres in Het Laatste Nieuws.

De mensen zijn het nieuwe lid van K3 al goed gewoon, alsof het nooit anders is geweest. Ze krijgen alleen maar positieve reacties en zijn erg benieuwd naar de reacties op hun eerste album dat verschijnt op 17 december. “Normaal zouden we samen op pad gaan om onze nummers voor te stellen, maar dat kan nu niet door corona. Heel spijtig.”

Bio van K3

Meer Over:

K3