.
News Image

Jules & Cam van Blind Getrouwd Australië strijken even neer in België!

Koppel tot eind deze maand in ons land.


Het zesde seizoen van Blind Getrouwd Australië* 2019 (Originele Titel: Married At First Sight) werd niet alleen Down Under goed bekeken. Ook in Vlaanderen op Vitaya was het een kijkcijferkanon, waar het zelfs het best bekeken programma werd. Het zesde seizoen stond bol van het drama, de discussies en de sensatie, maar één koppel ging vol voor elkaar en werd de favoriet van elke kijker: JULES & CAM. De vonken waren vanaf het eerste moment duidelijk zichtbaar en die vonken zijn niet meer weggegaan. Meer nog! Cam vroeg Jules opnieuw ten huwelijk tijdens de slotceremonie!

Dit topkoppel blijft tot eind deze maand in ons land! En omdat ze merken hoe graag jullie naar hen gekeken hebben, zijn ze te boeken voor actes-de-présence! Wees er snel bij, want ze blijven maar een maand in België en ze houden het graag exclusief!



'Bij Star Entertainment - Influencer Bookings #talktomyagent zijn we super trots dit powerkoppel naar België te kunnen halen en dat ze ook ons vragen om hier hun belangen te behartigen. Wetende dat dit wereldwijd, deze zomer, één van de meest besproken - bekeken reality programma's is' - Gilles Gobin



*Blind Getrouwd Australië: Een realityreeks waar een team van deskundigen perfecte matches probeert te zoeken tussen singles die - zonder elkaar gezien te hebben - met elkaar trouwen.