.
Juan Gerlo
donderdag 15 februari 2024

Juan Gerlo: “Straf hoe zij dat allemaal voor elkaar kijkt”

Hij heeft een grote bewondering

Juan Gerlo leert zijn partners vaak kennen op de set van de reeks waarin hij speelt. Eerst was hij samen met Tinne Oltmans, die hij leerde kennen bij ‘Ghost Rockers’ en nu is hij samen met Luka De Baets, die hij leerde kennen tijdens de auditie voor ‘Milo’.

“Met Tinne op de set van ‘Ghost Rockers’ is toch anders dan nu. Bij 'Ghost Rockers' stonden we voortdurend met vijf op de set. En naast de televisiereeks was er nog de band waarmee we gingen optreden, voorstellingen in shows...”, zegt Juan in Tv Familie.

Naast de jongere cast met namen als Juan Gerlo, Mathias Mesmans, Camille, enzovoort, staan er ook enkele ervaren acteurs op de set. Denk maar aan Mathijs F. Scheepers, Katelijne Verbeke en Tom Dingenen.

“Dat zijn echt wel mensen naar wie ik opkijk, net als Dries Vanhegen en Elise Bundervoet trouwens. Tegelijk genoot ik ook enorm van het enthousiasme van de jongere cast. Kijk naar Camille. Hoe zij het als 22-jarige allemaal voor mekaar krijgt... Straf! Wat mij betreft staat zij symbool voor de West-Vlaamse werkmentaliteit. Zij is een meid met enorm veel talent. Tegelijk werkt ze ook héél hard. Een heel goeie actrice ook, vind ik.”

Bio van Juan Gerlo

Meer Over:

Juan Gerlo Milo