You are here

Joyce Lemmens opent koffiebar

10/03/2016 19:31-

Investeer mee in de koffiebar van Joyce Lemmenns

Coffee full of joy for every body: dat is koffiebar Joyffee. Een uniek concept van 20-jarige barista en singer-songwriter Joyce Lemmens. Haar overwinning bij De Muziekklas (Radio 2) en haar deelname aan Eurosong 2014 gaven het startschot voor een rollercoaster aan muzikale en zakelijke projecten. Het resultaat is Joyffee, een perfecte combinatie van lekkere koffie, muziek naar ieders hart, koesteren van relaties, lifestyle en natuurlijk: puur geluk, lots of joy, ook voor mensen met voedselintoleranties.

Een jaar geleden ontdekte Joyce dat ze tarwe-, lactose- en koemelkintolerant is. Het werd voor haar moeilijk om een koffiespecial te gaan drinken –met alles erop en eraan- zonder buikpijn achteraf. Daaruit groeide een groots idee: een koffiebar voor iedereen die van een lekker kopje koffie en een gezonde versnapering wil genieten, ook voor wie tarwe-, lactose-, koemelk- en glutenintolerant is. Joyffee wordt de eerste koffiebar in Vlaanderen met een specifiek en erg ruim aanbod voor mensen met een intolerantie. Een plek waar Joyce een grote droom werkelijkheid kan laten worden: mensen inspireren met haar positieve vibe en hen bewust laten genieten van de kleine dingen des levens. Joyce: “Met de opstart van Joyffee wil ik jonge ondernemers ook motiveren om voor hun dromen te gaan! Leeftijd is maar een cijfer."
 
Om koffiebar Joyffee op te starten (regio Hasselt) zet crowdfunding-campagne op via www.worldofcrowdfunding.com/joyffee. Crowdfunding past perfect bij het concept en de visie van Joyffee. Samen kunnen we meer dan alleen! Het geeft mensen die in het concept geloven de kans om een belangrijke rol te spelen in de opstart van de zaak. Om een jonge onderneemster met heel hun hart te steunen én een ruimer aanbod te creëren voor mensen met een intolerantie. Hoe meer steun, hoe sneller Joyffee je a cup full of joy kan schenken op een inspirerende plek. Let’s support Joyffee!
   

Meer nieuws over:

Joyce Lemmens

Gerelateerde bio's: