.
Inge Moerenhout, Joyce De Troch, Katia Alens
vrijdag 26 november 2021

Joyce De Troch liet zich overtuigen: “ja, ik ben gevaccineerd, ondanks alles”

Met dank aan vrienden uit de medische sector

Heel wat mensen hebben lang twijfels gehad over het zich al dan niet inenten tegen het coronavirus. Velen leken toch overstag te gaan na die twijfels en lijken nu toch tevreden met hun keuze. Één van die twijfelaars was Joyce De Troch. In Dag Allemaal getuigt ze over haar keuze rond het coronavaccin.

“In het begin was ik absoluut tegen een vaccinatie. De gevolgen op lange termijn waren niet bekend, mensen hadden bijwerkingen, vragen werden niet beantwoord en de berichtgeving was tegenstrijdig. Voor mij hoefde het dus niet.”

Maar toch liet Joyce zich overtuigen, met dank aan enkele vrienden uit de medische sector. “zij deden me inzien dat de bijwerkingen van een vaccinatie nog altijd te verkiezen zijn boven corona zelf. En ik heb geen spijt dat ik me heb laten overtuigen. Ondertussen zijn we geëvolueerd naar een soort van uitsluitingsmaatschappij en alleen daarom al ben ik blij dat ik gevaccineerd ben. Natuurlijk wil ik nog altijd zelf kunnen beslissen met wat er met mijn lichaam gebeurt en net daarom is dit zo’n moeilijke discussie.”

Bio van Joyce De Troch

Meer Over:

Joyce De Troch