.
Joyce De Troch, dochter Alexia
donderdag 23 februari 2023

Joyce De Troch: “Dat was een geluk bij ongeluk”

Ze vermagerde drastisch

Coronakilo’s, sommigen hebben ze al weten afwerken, terwijl anderen nog altijd geniet hebben van die paar extra kilo’s die er tijdens de pandemie zijn bijgekomen. Ook Joyce De Troch maakte het wel erg gezellig tijdens de pandemie, met alle gevolgen van dien.

“Soms was het zelfs iets te gezellig. En zoals het gezegde luidt; ieder pondje gaat door het mondje. Als je niet dagelijks de deur uit hoeft maar lekker in je sloddertrui op de bank kunt zitten, kunnen die pondjes kilo’s worden”, zegt Joyce in Tv Familie.

Joyce stond er in het begin niet meteen bij stil, tot ze op de weegschaal ging staan. Dat ze plots zwaarder was dan tijdens haar zwangerschappen, was voor haar efkes schrikken.

Joyce greep meteen in en liet het niet verder escaleren. Al kwam er niet meteen snel resultaat. “Eigenlijk doe ik al bijna mijn hele leven aan intermittent fasting, zonder dat ik het wist. Als het op eten aankomt, ben ik vrij simpel; ik eet alleen als ik honger heb of als ik kook voor mijn kinderen. Gezonde voeding is voor mij vanzelfsprekend. En ook de diëtiste die ik had ingeschakeld bracht niet meteen hulp.”

Maar toen er enkele emotionele gebeurtenissen voorvielen in het leven van Joyce, ging het plots heel snel. “Ik was overweldigd door stress, verdriet en constante onzekerheid, wat een vergelijkbaar effect had als een maagring. Een geluk bij een ongeluk dus.”

Bio van Joyce De Troch

Meer Over:

Joyce De Troch