.
Josje Huisman
maandag 15 januari 2024

Josje Huisman: “Ik werd achtervolgd door twee meisjes”

Het was eventjes awkward

Eind 2023 verhuisde Josje Huisman met haar gezin terug naar België. Ze ging er terug in Antwerpen wonen, en dat naar aanleiding van enkele nieuwe projecten, ook voor haar vriend Leon Tanate.

Leon wist dat Josje bij K3 had gezongen, maar hij was wel erg verwonderd hoe iedereen op haar reageerde en hoe leuk iedereen nog tegen haar deed.

“Zo werd ik onlangs in de supermarkt nog achtervolgd door twee meisjes in een soort kat-en-muisspelletje. “Je voelt ze dan kijken, wegkijken, je volgen … terwijl jij gewoon je boodschapjes doet. Ik voel me dan ook zelf verantwoordelijk om de awkwardness te breken en hen aan te spreken. Hoi, willen jullie me iets vragen? Wennen zal dat nooit helemaal. Vooral omdat de overgang zo bruusk was, al die jaren geleden. Ik wilde dansen en zingen, maar had nooit gedacht hoe groot dát zou zijn. En het heeft me soms wel wat zenuwachtig gemaakt. Dat je denkt: zijn ze nu m'n naam aan het fluisteren? Maar het is oké, het is alleen soms een beetje gek”, klinkt het bij Josje in Gazet van Antwerpen.

Vorig jaar beviel Josje van haar tweede kindje Dai Dai. Het is het eerste kindje van Leon. En ze kunnen niet ontkennen dat ze nog steeds op een roze wolk zitten.

“Ik begrijp nu ook waarom zo'n zwangerschap negen maanden duurt: om dat baby'tje perfect af te leveren. Dat hij eruit kwam en meteen wist dat hij zich moest voeden aan de borst: wonderbaarlijk. Het is echt overweldigend. We hebben wel wat slaaptekort, maar gelukkig is hij een heel chill ventje”, lacht Leon.