.
Josje Huisman
zondag 6 augustus 2023

Josje Huisman: “Ik geloof dat niet” 

Er waren twijfels 

Vlaanderen en Nederland waren zowat in schok toen Karen Damen, Kristel Verbeke en Josje Huisman aankondigden dat ze zouden stoppen met K3. Gelukkig werd er op zoek gegaan naar drie nieuwe meisjes, zodat K3 kon blijven voortbestaan.

Al waren er ook serieuze twijfels. “We krijgen vaak te horen dat het ‘toch niet hetzelfde zal zijn zonder ons’. Want wij zijn de echte K3. Met alle respect, maar ik geloof dat niet. Als die nieuwe drie een tijdje bezig zijn, dan zullen ze ons snel vergeten zijn”, klonk het toen bij Josje in Dag Allemaal.

Hanne Verbruggen, Klaasje Meijer en Marthe De Pillecyn worden gekozen als opvolgsters en dat blijkt uiteindelijk een schot in de roos. Hun single ’10.000 luchtballonnen’ doet het ontzettend goed!

Maar het is zwaar voor de meisjes en ze stellen zich al heel snel vragen over het feit of ze hun privéleven nu volledig moeten afstemmen op K3.

“Een K3-meisje ben je altijd, ook als je op een vrije dag uit je bed stapt. Josje had ons daarvoor al gewaarschuwd. Ik vind het vooral moeilijk als mensen mij naroepen op straat. Sommige volwassenen zijn onbeschoft. Dan voel ik mij net een aapje in de zoo”, klinkt het bij Klaasje in Dag Allemaal.

Download onze app voor Android of iOS

Bio van Josje Huisman

Meer Over:

Josje Huisman