.
Josje Huisman bij K3 (2010)
maandag 17 juni 2024

Josje Huisman: “Ik ben hier al twee keer voor gevraagd” 

Maar ze heeft het elke keer afgewimpeld 

Als je bij K3 wil zingen en dansen, dan moet je natuurlijk in topconditie zijn. Gezonde voeding is dus wel een must. Al vond Josje Huisman het allemaal best wel meevallen.

“Van nature heb ik niet de aanleg om dik te worden. Ik kan alles eten. Maar ik koop wel gezonde voeding. Wanneer ik dat niet doe, merk ik dat aan mijn lichaam op verschillende manieren. Wat niet wil zeggen dat ik nooit eens een zakje chips eet. Wel drink ik al langere tijd geen alcohol, daar heb ik geen behoefte meer aan”, zegt Josje in Gazet van Antwerpen.

Josje gaat wel eens op restaurant, maar geniet nog het meest van de eetmomentjes thuis. Ze heeft een partner die goed kan koken en doet dat ook elke dag.

“Voor alle duidelijkheid: ik doe dan weer andere dingen in het huis. Hij heeft Molukse roots, eten heeft een centrale plek in die cultuur. Hij heeft de gave om in de koelkast te kijken en met enkele ingrediënten een gerecht uit zijn hoed te toveren. Al twee keer ben ik gevraagd voor Celebrity MasterChef Vlaanderen , maar dat zou me enkel lukken wanneer Leon in mijn oor instructies zou geven.”