.
Josje Huisman
donderdag 18 januari 2024

Josje Huisman: “Hij was niet helemaal overtuigd”

Hij was niet langer alleen

Je hoort wel eens vaker dat een nieuw samengesteld gezin vormen niet makkelijk is. Ook bij Josje Huisman en haar vriend Leon Tanate was het even zoeken. Hij vormt een nieuw samengesteld gezin met Josje, hun zoon, en haar zoon uit een vorige relatie.

Ook voor hun was het eventjes een uitdaging over hoe ze dit gingen aanpakken. Maar ze hebben duidelijke afspraken gemaakt.

“Ik ben geen plusvader, het is heel duidelijk dat Kamari een papa heeft en dat is ook z'n grote held, daar zou ik nooit willen tussenkomen”, zegt Leon in Gazet van Antwerpen.

Josje heeft een zoontje uit een vorige relatie, Kamari, hij was 5 jaar toen zijn broertje Dai Dai werd geboren. Van de ene dag op de andere moet hij alle aandacht delen.

“In het begin was hij he-le-maal niet overtuigd. Hij wilde ook per se een zusje, dus hebben we maar gezegd dat het een broertje zou worden, zo kon hij daar al aan wennen. Maar meteen nadat Dai Dai geboren was, kon Kamari niet wachten om 'm te ontmoeten. Hij is echt in die rol van grote broer gestapt. Hij wil ook heel graag al groot zijn, dus dat ligt hem wel. Elke keer dat hij langs z'n wiegje komt, wil hij hem aanraken, een aai over z'n bol geven. Heel lief, beetje irritant als Dai Dai net slaapt.”

Bio van Josje Huisman

Meer Over:

Josje Huisman