.
Josje Huisman bij K3 (2010)
zondag 12 juni 2022

Josje Huisman: “Het is geen superfijne situatie”

Hun relatie liep stuk

3 jaar geleden werd Josje Huisman voor het eerst mama. In 2021 ging Josje uiteen met de vader van het kind en dat zorgde ervoor dat Kamara niet altijd bij Josje kan zijn. Al valt het behoorlijk mee.

“Hij is toch het grootste deel van de tijd bij mij, maar gaat ook vaak naar zijn vader. En nee, dat is niet zoals ik het voor ogen had. Ik vind het geen superfijne situatie. Maar ik weet dat hij het goed heeft daar”, geeft ze toe in Nina.

Je kind een week of een paar dagen moeten missen, er zijn leukere gevoelens om te hebben. En ook voor Josje was het in het begin even wennen. Maar de tijd die ze alleen had, wist ze goed te spenderen.

“Ik plan op die dagen allerlei leuke dingen voor mezelf. Me-time had ik hiervoor haast nooit. Maar nu heb ik iets meer ruimte en dat vind ik fijn. Het is belangrijk om ook tijd aan jezelf te geven. Je bent ook nog een persoon, naast het mama zijn.”

Kamari was nog heel erg klein toen Nederland in lockdown ging. Daardoor heeft Josje veel tijd met haar kleine man kunnen spenderen. “Nu heb ik ontzettend veel zin om onder de mensen te komen. Om een avondje te gaan stappen. Ik voel weer ambitie om dingen aan te pakken.”

Download onze app voor iOS of Android

Bio van Josje Huisman

Meer Over:

Josje Huisman