.
Josje Huisman
vrijdag 17 mei 2024

Josje Huisman: “Dat hoeft nu allemaal niet meer”

Ze zit in een nieuw seizoen van haar leven

Toen Josje Huisman stopte met K3 verhuisde ze terug naar Nederland om weer dichter bij haar familie te gaan wonen. Ondertussen heeft de voormalige zangeres 2 kinderen en is ze met haar huidige partner terug naar Antwerpen verhuisd.

Josje staat niet echt meer in de schijnwerpers en dat vindt ze ook niet jammer. K3 is ondertussen al 8 jaar geleden en nevenprojecten werden ook niet het succes waar ze van had gedroomd.

“Ik zit in een nieuw seizoen van mijn leven. Van hot naar her rennen hoeft voor mij niet meer. Dat heeft met leeftijd en met het mama-zijn te maken. Ik heb veel meegemaakt, nu mogen er andere dingen op mijn pad komen waar ik mijn talenten kan inzetten”, klinkt het in Gazet van Antwerpen.

Wat ze dan wel weer mist is zingen. Al doet ze dat nog steeds. Ze zingt nog heel vaak in de auto, maar niet meer op een podium.

“Of ik ooit nog het podium opzoek? Wie weet, daar wil ik me niet op vastpinnen. Ik zou er eens goed over moeten nadenken wanneer ik een aanbod voor een musical of iets dergelijks krijg. Misschien zal ik het overwegen wanneer de kinderen groter zijn? Maar nu zou ik toch veel dingen moeten missen als ik elke avond op de bühne zou moeten staan. Wie weet bedenk ik me wanneer het aanbod zich voordoet.”