.
Joris Hessels
dinsdag 20 februari 2024

Joris Hessels: “We zijn zo enorm verschillend”

Maar het is wel een goede basis

Joris Hessels en Viktor Verhulst zijn vrienden voor het leven geworden tijdens hun deelname aan ‘De Expeditie: Groenland’. Dat resulteerde nu ook in een professionele samenwerking want de twee gaan samen een programma maken.

“Dat klopt. Tijdens de expeditie is er tussen ons een hechte vriendschap ontstaan. Hoewel we enorm verschillend zijn. Maar Viktor heeft echt iets in me losgemaakt. Zijn manier van kijken naar de wereld, zijn nuchterheid, vind ik geweldig. Hij laat alles over zich heen gaan, terwijl ik me in alles en nog wat druk maak”, zegt Joris in Primo.

Dat heet dan het aard van het beestje en zal natuurlijk niet meer zo snel veranderen. Toch hoopt Joris nog dingen te leren van iemand als Viktor.

Viktor zag Joris als zijn grote broer. Een woord dat naar boven kwam terwijl Pommelien Thijs Joris’ liedje ‘De Wedstrijd’ van Bram Vermeulen speelde.

“Toen Pommelien Thijs mijn liedje speelde, 'De Wedstrijd' van Bram Vermeulen, over een zoon die ondanks zijn talenten niet gezien wordt door zijn vader, kwam Viktor bij me en zei hij in alle emotionaliteit - of net het gebrek daaraan - 'Schoon nummer, broer!' en dat is hij blijven zeggen: 'Broer'. Ik ben altijd heel argwanend tegenover mensen die snel familiair zijn, maar bij Viktor geloof ik het.”

Bio van Joris Hessels

Meer Over:

Joris Hessels