.
Joris Hessels
maandag 7 februari 2022

Joris Hessels niet akkoord: “Dat was gewoon pestgedrag”

Dan wordt de presentator boos

Joris Hessels is momenteel vaak te zien op televisie. Zo is er onder meer ‘Taxi Joris’ en ‘Viervoeters’, waarin hij samen met Dominique Van Malder een gezin probeert blij te maken met de hond van hun dromen. En niet alleen veel van de honden uit dat programma worden vaak oneerlijk behandeld, maar ook Joris ondervindt dat probleem wel eens.

In Dag Allemaal vertelt hij zijn verhaal. “Ik stond met mijn lief op de bus te wachten. Ik had al betaald, maar Evelien moest haar berichtje nog sturen. Plots stopte die bus aan een ander perron en moesten we lopen om de bus te halen. Evelien drukte pas op betalen toen we al op de bus zaten. Net op dat moment stapten twee controleurs op en die wilden Evelien een boete geven omdat ze zogezegd nooit van plan was geweest om te betalen.”

Dat deed Hessels zijn bloed koken en daar liet hij het niet bij. “Ik vond dat zo’n pestgedrag. Op zo’n moment raak ik buiten mezelf, ik stond echt te roepen in die bus. Dat soort onrechtvaardigheid, dat begrijp ik niet. Dan kan ik heel arrogant worden. Ik heb met mijn telefoon een foto van die mensen gemaakt, hoewel dat eigenlijk niet mag en ik heb achteraf ook een klachtenbrief gestuurd. Jammer genoeg is die onontvankelijk verklaard.”

Bio van Joris Hessels

Meer Over:

Joris Hessels