.
Joris Hessels
maandag 20 december 2021

Joris Hessels let op: “Ik vind dat verschrikkelijk”

Hij probeert zijn kinderen een les te leren

Wanneer we aan de kassa staan met een volle kar, met eten voor het hele gezin, schrikken heel wat mensen van de rekening. Voor het bedrag waarvoor ze vroeger een volle kar hadden, hebben ze nu slechts een kar die voor de helft is gevuld. We kunnen er niet meer om heen, het leven is een pak duurder geworden.

Joris Hessels en zijn vriendin Evelien hebben een samengesteld gezin met 4 kinderen. Hij probeert de kinderen iets bij te leren over de waarde van geld. “Het is belangrijk dat ze beseffen dat niet alles zomaar uit de lucht komt vallen. Netflix kost ook geld”, licht hij toe in Tv Familie.

Joris ziet het als een taak als vader zijnde om hen die waarden mee te geven en hen te wijzen op bepaalde zaken. “We wijzen hen niet elke dag met de vinger. Ik heb de indruk dat ze sowieso al sociaalvoelend zijn. Als er een kindje in de klas het wat minder heeft, nodigen ze dat uit om te komen eten en slapen. Mooi. Verder letten we er vooral op dat er zo weinig mogelijk voedsel wordt weggegooid, want dat vind ik verschrikkelijk.”

Download onze app voor iOS of Android

Bio van Joris Hessels

Meer Over:

Joris Hessels