.
Joris Hessels
zondag 21 januari 2024

Joris Hessels: “Hij is gewoon een cadeau”

Alleen maar lovende woorden

Voor Joris Hessels Viktor Verhulst ooit had ontmoet, moet hij toegeven, had hij ook wel wat vooroordelen over de zoon van Gert Verhulst. Maar dankzij ‘De Expeditie: Groenland’ waar ze samen aan hebben deelgenomen, is dat idee veranderd.

“We hadden elkaar dan ook nog nooit ontmoet tot de voorbereiding op de expeditie startte. Maar na één seconde was mijn beeld bijgesteld. Gek eigenlijk, dat ik mezelf erop betrapte dat ik die vooroordelen had terwijl ik toch van mezelf denk dat ik heel open in 't leven sta. Onze wereld en afkomst kunnen niet verder uit elkaar liggen, maar toch hebben we dezelfde kijk op ’t leven’, zegt Joris in Dag Allemaal.

Ook zijn emotionele kant wist Joris te raken. Viktor is wat onhandig met het uiten van die emoties, maar hij is wel enorm betrokken en wil dat het met iedereen rond hem goed gaat.

“Dat komt niet automatisch, bij eerste contacten is Vik altijd wel wantrouwig omdat iemand van hem zou profiteren. Maar eens dat vertrouwen er is, is Viktor gewoon een cadeau.'”

Bio van Joris Hessels

Meer Over:

Joris Hessels