.
Joris Hessels
maandag 28 februari 2022

Joris Hessels: “Het is een enorm gevecht geweest”

Hij vormt een nieuw samengesteld gezin met zijn partner

Je hoort wel eens vaker van een gezin met kinderen dat het leven opeens één grote puzzel wordt, waarin men op zoek moet gaan om alles gedaan te krijgen. Dat het bij een nieuw samengesteld gezin nog een pak ingewikkelder wordt, dat kan presentator Joris Hessels bevestigen. Hij vormt een nieuw samengesteld gezin met zijn lief Evelien en haar twee kinderen, zijn zoon uit een vorig huwelijk, en nog eens een kind van hen samen. Zij hebben er een hele moeilijke periode opzitten.

“De onrust maakte het allemaal zo moeilijk. In een gezin waarin twee mensen samen kinderen hebben, is het soms al een serieuze zoektocht naar balans, laat staan in een samengesteld gezin. Dat is soms een enorm gevecht geweest, waardoor je weinig tijd samen hebt en elkaar dreigt te verliezen”, reageert Hessels in Dag Allemaal.

Zover is het nooit gekomen tussen Joris en Evelien en ze zorgen af en toe voor wat tijd voor mekaar. Alle puzzelstukken lijken in elkaar te zijn gevallen bij Joris en dat stemt hem gelukkig. “Maar dat wil wel zeggen dat ik in vorige relaties nog niet in staat was om mijzelf zo bloot te geven aan mijn partner. En misschien dat vandaag nog niet alle puzzelstukken op hun plaats liggen, maar de rand van mijn puzzel is toch wel al gelegd.”

Bio van Joris Hessels

Meer Over:

Joris Hessels