.
Joris Hessels
woensdag 28 februari 2024

Joris Hessels: “Dat stoorde mij echt het meest”

Het was soms lastig

Joris Hessels en Viktor Verhulst gaan samenwerken om een reisprogramma te maken. Al hebben de twee nog geen idee hoe het programma er echt zal gaan uitzien. Het zit nog volop in de beginfase.

Wat wel vast staat, is dat ze vanaf april beginnen draaien. Althans dat is toch de bedoeling. Het reisprogramma zal wel van een ander kaliber zijn dan ‘De Expeditie: Groenland’.

Op die trip leerden Viktor en Joris elkaar kennen. Dat was behoorlijk intens en ze hebben enkele lastige momenten gehad.

“Ik vond het vooral lastig dat we het altijd kou hadden en het feit dat je nergens comfortabel zit. Dat stoorde me het meest. Dat je geen stoel hebt waar je eens kan op uitrusten. Dat klinkt debiel, maar op den duur was dat echt ergerlijk. En die vermoeidheid, ik heb dat echt onderschat”, zegt Joris in Primo.

Het is dan ook niet te verbazen dat Joris in de zesde aflevering even crasht. Dat kwam puur door vermoeidheid en ongemak. “En als het dan over mijn gezin ging, besefte ik pas echt hoezeer ik mijn lief en de kinderen miste. Maar de basis was de vermoeidheid. Ik heb me nog nooit zo blootgegeven op tv als op dat moment, denk ik.”

Bio van Joris Hessels