.
Joris Hessels
zaterdag 17 februari 2024

Joris Hessels: “Dat gebeurt nochtans veel”

Hij is dan weer het tegenovergestelde

Barre omstandigheden of niet, Joris Hessels probeert altijd positief te blijven. Al vindt Joris dat niet altijd juist. Zo vindt hij van zichzelf dat hij vaak heeft gezaagd in ‘De Expeditie; Groenland’.

In een van de afleveringen vertelt Joris ook dat hij thuis heel nors kan zijn, als het even tegenzit. Daar schrokken toch veel mensen van.

“Dat gebeurt veel, hoor. Omdat ik veel dingen voor mezelf hou en die komen er dan pas 's avonds, als ik thuis ben, uit. Als er dan ook maar iets tegenzit, is mijn hele avond om zeep. Ook al omdat ik overdag heel sociaal bezig ben en 's avonds val ik dan vaak stil. Mijn sociale batterij is op zo'n moment leeg. Wat jammer is voor mijn lief en de kinderen”, zegt hij in Primo.

Joris trekt zich het lot van anderen heel erg aan, dat staat in groot contrast met zijn medereiziger Viktor Verhulst.

“Dat is waar. Of het zit er wel in, maar hij toont het niet. Ik wel. Dat is zo'n beetje het goeie kind versus het stoute kind, waarbij Viktor de stouterik is. De rebel. 'Andere mensen gaan dat wel voor mij doen', dacht Viktor altijd. En pas op, daar kijk ik naar op. Je moet het maar kunnen, hé? Ik denk dat hij nooit zelf zijn tent opgezet of afgebroken heeft. En toch word je niet kwaad op hem. Hij geraakt daarmee weg. Die flair heeft hij. Maar als hij iets niet wil doen, zal hij dat ook niet doen.”

Bio van Joris Hessels

Meer Over:

Joris Hessels