.
Joren Dumont
vrijdag 30 december 2022

Joren uit Blind Getrouwd oog in oog met zwaarste hooligans

Gelukkig valt het allemaal mee

Je maakt wat mee als je bekend bent. Ook de ‘Blind Getrouwd’ kandidaten mogen zich ondertussen bekend noemen en dat zorgt soms voor ongemakkelijke situaties.

Zo kreeg Joren Dumont via de post een liefdesbrief van een vrouw, die een zakje met schaamhaar van zichzelf had bijgevoegd. Vooral een erg ongemakkelijk moment voor Joren, die dat niet zag aankomen.

“En een tijd terug belde een dame aan om een foto te vragen. Ik stond in pyjama, ik heb haar laten wachten in de living en ben me snel gaan omkleden. Gelukkig zijn het uitzonderingen. De meeste berichtjes die ik krijg zijn van mensen die vragen of ik het nummer ‘Ik heb drie haren op mijn borst, ik ben een beer’, wil zingen. Of over mijn roze karaokemicrofoon”, lacht Joren in Dag Allemaal.

Wanneer je meedoet aan een programma, wordt je wel al eens herkend op straat of in de winkel. Dat is bij Christiaan en Joren niet anders. Zij worden nog dagelijks aangesproken.

“Op mijn werk zeker. Dan vragen patiënten soms een foto. Maar het is niet dat mensen daarvoor speciaal naar de spoed komen”, lacht Christiaan. “En het is een fabeltje dat alleen vrouwen ‘Blind Getrouwd’ kijken. Op de voetbal hebben de zwaarste hooligans mij geknuffeld voor een selfie. Ik word vaak bedankt voor de mooie televisie, een prachtig compliment”, vult Joren aan.