.
Lien Opdebeeck en Joren Dumont
zondag 9 oktober 2022

Joren Dumont uit Blind Getrouwd: “We hebben daar snel over gepraat”

Hij bruist van de energie

Heel Vlaanderen kon zien hoe Joren en Lien heel ongemakkelijk aanschoven aan het avondmaal tijdens hun huwelijksreis in ‘Blind Getrouwd’. Joren deed een poging om het gesprek op gang te brengen, terwijl het stil bleef aan Lien haar kant.

“Je ziet wel dat ik iets actiever ben dan Lien. Ik stond ook te poppelen om elkaar goed te leren kennen. Maar Lien was heel moe. Daar had ik alle begrip voor. Ze gaf aan dat ze wilde gaan slapen, dus ik heb dan voorgesteld de rekening te vragen”, licht Joren nog even toe in Tv Familie.

Joren kreeg gelukkig niet het gevoel dat Lien hem niet zag zitten en het koppel loste het ook meteen goed op door erover te praten. Ze wisten maar al te goed waarom ze gematcht waren.

En ook tijdens de eerste ochtend werd het verschil tussen het pasgehuwde koppel erg duidelijk. Joren was meteen ‘pling’ wakker, terwijl Lien tijd nodig had om te ontwaken.

“Ik ben inderdaad een behoorlijk levendige jongen. Terwijl ik die ochtend mijn vrolijke, enthousiaste zelve was, wilde Lien vooral rust vinden in die eerste momenten. Maar we hebben snel over dat werkpuntje in onze relatie kunnen praten.”

Bio van Joren Dumont

Meer Over:

Joren Dumont