.
Lien Opdebeeck en Joren Dumont
woensdag 14 september 2022

Joren Dumont uit Blind Getrouwd: "Toen begon de grootste uitdaging"

"Momenten van stress, angst en onzekerheid"

Op 2 juni van dit jaar stapten alle koppels uit ‘Blind Getrouwd’ in het huwelijksbootje. Joren Dumont, één van de kandidaten herinnert zich die dag nog heel goed en weet dat het vooral allemaal heel intensief was.

“Je hebt wel duizend vragen, maar ook geen tijd om ze te stellen. Je wordt zo hard geleefd die dag. Je bereidt je dus vooral voor op de dag van het huwelijk, maar eigenlijk zou je je beter voorbereiden op wat daarna komt. De grootste uitdaging start immers pas zodra je huwelijksreis begint”, legt Joren uit in Dag Allemaal.

Nieuw dit jaar is dat alle koppels samen op huwelijksreis zijn vertrokken. En dat doet mensen snel denken aan ‘Blind Getrouwd Australië.’ Al kan Joren meteen ontkrachten dat het dezelfde kant uitgaat.

“Als er twee gezamenlijke activiteiten zijn geweest, is het veel. We zijn zeker niet elke dag samen geweest et de andere koppels. Je hoeft niet bang te zijn voor toestanden als in ‘Blind Getrouwd Australië’.”

Toch was de gezamenlijke reis een weloverwogen beslissing van de experts. “Ze voelden denk ik aan dat deelnemers er nood aan hadden om bij hun lotgenoten hun hart te kunnen luchten. Er zijn maar acht mensen in Vlaanderen die zo’n uniek verhaal beleven en er zijn zeker momenten van stress, angst en onzekerheid…Dan is het heel fijn dat je op elk moment naar elkaar kan bellen.”

Bio van Joren Dumont