.
LIen Opdebeeck en Joren Dumont
zondag 16 oktober 2022

Joren Dumont uit Blind Getrouwd: “Dat is toch om te lachen”

Hij krijgt er stevig van langs

Voor de start van ‘Blind Getrouwd’ werd aangekondigd dat nu ook de Vlaamse versie meer de tour zou opgaan van de Australische versie. Wie dan ook had gehoopt op veel drama, bedrog en overspel, die moet Joren Dumont helaas nu al teleurstellen.

“Het blijft een degelijke Vlaamse versie. Ook al waren we met z’n allen op honeymoon en bevonden onze kamers zich niet ver van elkaar. Maar er valt in ieder geval nog veel te ontdekken. Maar wat een avontuur is het al geweest”, zegt Joren enthousiast in Tv Familie.

Dat het koppel af en toe negatieve commentaar krijgt, daar schrikt Joren niet van en daar ligt hij dan ook niet van wakker.

“Ik moest zelfs lachen toen ik op Twitter las: ‘Gooi Balthazar Boma en Oscar van ‘De Kampioenen in de mixer en je krijgt Joren van ‘Blind Getrouwd’. En: ‘Joren is toch helemaal de heteroversie van James Cooke!’ Geestig!”

Maar dat zijn nog de leuke commentaren. Zo schreven enkele kijkers ook dat Joren een beetje puberaal was. Zo gaf hij Lien een high five en noemt hij haar Lientje. “Mannekes lief, dat is toch om te lachen. En om de stress te ventileren. Er werd ons aangeraden om al die reacties niet te lezen.”

Bio van Joren Dumont

Meer Over:

Joren Dumont