.
Joren Dumont en Lien Opdebeeck
maandag 6 februari 2023

Joren Dumont: “Mijn respect is alleen maar groter geworden”

Het nummer heeft veel succes

Wie had dat ooit gedacht dat Christoff nog eens een nummer zou uitbrengen als ‘Ik heb drie haren op mijn borst, ik ben een beer’. Hij deed het effectief na het verliezen van een weddenschap met Joren Dumont, die we nog kennen uit ‘Blind Getrouwd’.

“Christoff en ik willen mensen vooral doen glimlachen. Het leven is al serieus genoeg. Zelf hebben we ons geweldig geamuseerd tijdens het maken van de single. Ik terroriseerde Christoff trouwens al heel lang met dat nummer, zoals tijdens onze vakanties in Marbella. Hij vindt het een verschrikkelijk liedje”, schatert Joren in Tv Familie.

Maar Christoff onderging zijn tegenprestatie zonder morren en dook met Joren, Jorens broer en een goede vriend van Joren de studio in.

“Mijn respect voor hem is alleen maar groter geworden. Dat hij dit als gewaardeerde artiest wilde doen…Dikke chapeau! Maar zelf ben ik dus ook uit m’n comfortzone moeten treden.”

Dat het nummer volop op de radio zou gedraaid worden, dat hadden de 4 mannen niet meteen verwacht. “Maar ik denk dat het vooral in feesttenten, op het voetbal, met carnaval en op het veldrijden zal gedraaid worden.”

Download onze app voor Android of iOS

Bio van Joren Dumont en Christoff

Meer Over:

Joren Dumont Christoff