.
Joren Dumont
woensdag 28 september 2022

Joren Dumont: “Hij kon er jammer genoeg niet bij zijn”

Maar hij heeft wel aan hem gedacht

In ‘Blind Getrouwd’ maakten we kennis met Joren Dumont. Een goedlachse man met een hart van goud. Dit keer staat hij zelf in de spotlights, al had Joren al vele jaren een link met de showbizz en de media.

Zo is hij niet alleen een ex-partner van Kathleen Aerts, hij is ook heel goed bevriend met schlagerzanger Christoff. Maar die kon jammer genoeg niet aanwezig zijn op het huwelijk.

“We mochten maar een beperkt aantal mensen uitnodigen voor het trouwfeest, maar normaal gezien zou hij daar zeker bij geweest zijn. Maar jammer genoeg was hij die 2de juni net in Spanje voor zaken”, verklaart Joren in Dag Allemaal.

Maar Christoff was zijn goede vriend niet vergeten en stuurde op de dag van de trouw een berichtje naar Joren. Iets wat Joren heel erg veel deugd deed.

Of Lien en Joren de perfecte match zijn, dat zal blijken uit de komende afleveringen. Maar Joren is alvast erg positief. “Het is sowieso een moment waar je enorm naartoe leeft. Je wilt echt die vrouw leren kennen en ontdekken waarom je gematcht bent. Die dag van de trouw is dan ook heel intensief.”

Download onze app voor Android of iOS

Bio van Joren Dumont

Meer Over:

Joren Dumont