.
Jonas Vermeulen en Matteo Simoni
dinsdag 8 november 2022

Jonas Vermeulen: “Hij trekt zich niets aan van sociale conventies”

Alsof er een idool binnenwandelt

Jonas Vermeulen heeft heel wat research gedaan om zijn rol als Frank Verstraeten goed neer te zetten. Naast het lezen van alle artikels ging hij ook eten met de Zillion-baas.

“Plots zit de mens van die artikels en documentaires in levenden lijve voor je”, vertelt Jonas Vermeulen aan Gazet Van Antwerpen.

“Hij trekt zich niets aan van sociale conventies. Geen brood bij de maaltijd, dan wandelt hij gewoon de keuken in”, onthult Vermeulen.

Ook het entertainmentniveau van Frank Verstraeten zou hoog zijn. Hij beseft hoe de mythe van Frank Verstraeten aan hem hangt. “Hij kan naar zichzelf kijken van buitenaf, zoals anderen dat doen, en daar speelt hij graag mee”, geeft Jonas Vermeulen aan in Gazet van Antwerpen.

Toch vroeg Jonas zich vaak af, ondanks het feit dat hij de informatie uit eerste hand kreeg, of iets niet aangedikt was of verzonnen om een goed verhaal te kunnen vertellen. Frank Verstraeten denkt echter anders dan andere mensen en hanteert een eigen logica, ontdekte Jonas Vermeulen na zijn ontmoetingen.

Bio van Jonas Vermeulen

Meer Over:

Jonas Vermeulen