.
Jonas Van Geel
woensdag 21 maart 2018

Jonas Van Geel keert na jaren terug in De Zonen van Van As

Vandaag duikt Jonas Van Geel terug op in De Zonen van Van As.


Vandaag keert Jonas Van Geel na een lange afwezigheid terug naar De Zonen van Van As. Zijn personage Kevin Van As is dan eindelijk terug uit Australië, en komt zijn moeder Rita (Els Béatse) troosten, nu vader Eddy (Jan Van Looveren) met de noorderzon is verdwenen.

Jonas verdween tussen seizoen 2 en 3 uit de populaire reeks. Kevin Van As trok het avontuur tegemoet en belandde down under. In seizoen 3 werd alleen even naar hem verwezen. Maar midden seizoen 4 is Kevin dus terug. Wat ouder, maar niet noodzakelijk wijzer. Kevin blijft immers een Van As en heeft het sjoemelen niet verleerd: meteen na zijn terugkeer begint hij louche zaakjes op te zetten met een vriend (Vincent Van Sande) die ook mee terugkomt uit Australië. Bij de NV Van As stormt het trouwens: stamvader Frans (Jaak Van Assche) wil de zaak doorgeven aan zijn kleindochter Linde (Rilke Eyckermans) en haar vriend Dick (Ben Segers) . En dat is niet naar de zin van Herman (Peter Thyssen) en zijn vrouw Martine (Tania Kloek). Kevin komt dus net op tijd om zijn stem in de familiekwestie te laten horen.

Zelf zegt Jonas over zijn terugkeer: Het is heel leuk om terug te zijn van weggeweest bij de familie Van As. Een erg fijn weerzien met de gekende gezichten en ook fantastisch om de ‘nieuwe gezichten’ te ontmoeten zoals Sam Louwyck. Met de familie Van As valt er altijd wel iets te beleven.