.
Jonas Van Geel
vrijdag 1 juli 2022

Jonas Van Geel: “Ik wist dat ik dat ging moeten doen”

Hij heeft diep gezeten

De nieuwe plaat van Cleymans en Van Geel is uit en is klaar om live gespeeld te worden voor de vele fans en liefhebbers van de twee zangers, acteurs en vooral boezemvrienden. Op de plaat wordt vooral de liefdesbreuk van Jonas Van Geel en Evelien Bosmans naar voor geschoven, en dat wekt heel wat vragen op bij de mensen.

Jonas kan er niet meer onderuit en moet voor het eerst meer tekst en uitleg geven bij de breuk die iedereen met verstomming heeft geslagen. “Ik vind het ook niet erg om over te praten. Ik wist dat ik het er ooit eens over moest hebben. Maar dat voelt moeilijk, want ik wil mijn verdriet niet commercialiseren”, zegt Jonas in het Laatste Nieuws.

Voor Jelle en Jonas is het de tweede plaat die ze samen uitbrengen. Hun repertoire breidt dus steeds meer uit en deze zomer staan ze voor de moeilijke taak om de twee cd’s met elkaar te laten matchen.

“Het doe is nog steeds dat het publiek uit zijn dak gaat. Er mag een moment zijn dat mensen zeggen van ‘Wow’, maar ze moeten wel dansen, het leuk vinden. ‘Nu ben je vrij’ is misschien een triestig nummer, maar de muziek is dat niet. Die balans hebben we wel echt gezocht.”

Dat nummers was ook niet één van de makkelijkste nummers voor Jonas om in te zingen. Het nummer geeft weer hoe diep Jonas de voorbije maanden heeft gezeten. “Het was een pittige tijd. Het is gewoon triestig, hé. Punt. Voor alle partijen. Maar hoe lang de tunnel ook is, er is wel degelijk licht aan het einde. Dat geven we mee in alle nummers.”

Download onze app voor iOS of Android

Bio van Jonas Van Geel

Meer Over:

Jonas Van Geel

Bio van Jelle Cleymans en Cleymans & Van Geel