.
Jonas Van Geel
maandag 10 oktober 2022

Jonas Van Geel: “Dat was een pittige periode”

Het gaat nu beter

Wie al naar de nieuwe plaat van Cleymans en Van Geel heeft geluisterd, die hoort een erg emotionele plaat, met heel wat mooie teksten, geschreven door Jelle Cleymans. De plaat mag dan vooral gaan over de relatiebreuk van Jonas, ook Jelle zijn leven komt eraan te pas.

“Het feit is wel dat het schrijven van die persoonlijke nummers heel pittig was. Ook het opnemen van het album was een heel pittige periode. Het telkens weer beluisteren van die liedjes….”, zucht Jonas in Primo.

Maar nu ze op de plaat staan, hangt het duo er ook wel aan vast voor de rest van hun leven. “En ik moet toegeven dat ik dat op onze eerste concerten deze zomer zeer moeilijk vond. Een relatiebreuk is niet niks en ik praat er nog altijd niet graag over.”

Gelukkig gaat het al iets beter voor Jonas om de nummers te zingen en krijgt hij heel veel steun van Jelle op het podium.

“Het is niet omdat het popmuziek is, dat het over niks moet gaan. Liedjes mogen persoonlijk zijn. We maken met ons tweeën liedjes die iets betekenen, waarbij de woorden voor iets staan. En ik denk dat de mensen dat aanvoelen, dat het echt is.”

Bio van Jonas Van Geel

Meer Over:

Jonas Van Geel

Bio van Jelle Cleymans en Cleymans & Van Geel