.
News Image

Jonas Meukens van X!nk wordt papa

Zijn vriendin was vroeger al fan van X!nk.




Nog tot en met vrijdag 30 oktober horen de Qmusic-luisteraars de beste nummers uit de jaren 2000 tot en met 2009 in de Top 500 van de 00's. Woensdag kwam onder andere Jonas Meukens, die in 2003 aan Eurosong For Kids deelnam met X!NK naar de studio.



Dé vraag die iedereen zich stelt: is de vriendschapsband van X!NK er nog? Ja, de band is er nog. Die is niet plat, lachte Jonas. We zien elkaar nog wel. En als we elkaar zien, lijkt dat van gisteren geleden. Jonas had ook fijn nieuws te vertellen in de ochtendshow: ik word binnenkort voor het eerst vader van een zoontje. Daar kijken we enorm naar uit. Het is heel spannend.



Gillende meisjes bij de vleet, maar ook zijn huidige vriendin was vroeger fan van X!NK: Het was wel een gekke periode, ja. Ik ben vroeger ook mijn huidige vriendin tegengekomen, uiteraard zonder te weten wie zij toen was. Ze vertelde dat ik toen helemaal niet vriendelijk naar haar keek. We waren elkaar dan ook tegengekomen bij de tandarts, aldus Jonas. Zoveel jaren later zijn we dan toch samengekomen.


Bio van Jonas Meukens en X!nk

Meer Over:

Jonas Meukens X!nk