.
Jonas Geirnaert
woensdag 31 augustus 2022

Jonas Geirnaert: “Mensen kennen me vooral daarvan”

Hij neemt terug deel

5 september staat waarschijnlijk in rood omcirkeld bij de fans van ‘De Slimste Mens Ter Wereld’. Dan start er een nieuw seizoen van het populaire programma en gaan we dit keer op zoek naar de allerslimste mens ter wereld.

Één van de terugkerende deelnemers is Jonas Geirnaert. Hij is in de eerste aflevering te zien, samen met recordhoudster Ella Leyers en voor één keer niet jury-voorzitter Jeroom. Dat is al meteen een stevig trio om mee te beginnen.

Het is al een tijdje geleden dat Jonas nog als deelnemer in de zeteltjes zat, want hij was de laatste jaren één van de vaste juryleden. Zijn vogelimitaties kan iedereen zich nog voor de geest halen.

“Het verbaast me telkens weer hoeveel mensen daar nog over beginnen, terwijl dat toch al makkelijk zeven jaar geleden is. Er zijn zelfs mensen die mij alleen daarvan kennen”, lacht Jonas in Humo.

“Tien minuten voor opnames was ik nog aan het twijfelen of ik dat stukje niet moest laten vallen wegens heel flauw. Wat het ook is. Maar er ontstond een soort ‘perfect storm’ in de studio, mede dankzij Erik Van Looy, die in één van zijn gepatenteerde giechelkrampen schoot.”

Bio van Jonas Geirnaert

Meer Over:

Jonas Geirnaert