.
Jonas Geirnaert
zaterdag 3 september 2022

Jonas Geirnaert: “Dan loop ik dat risico niet”

Hij doet terug mee

In de eerste aflevering van ‘De Allerslimste Mens Ter Wereld’ nemen Jonas Geirnaert, Ella Leyers en Jeroom het tegen elkaar op. Jonas zit dit jaar dus niet in de jury en doet een gooi naar de ultieme overwinning.

“Het scheelt veel als je niet te veel van jezelf verwacht. Pretentie is sowieso uit den boze in het programma, daarvoor is het niveau te hoog en de tegenstand te sterk. Elke aflevering die ik overleef, doe ik een vreugdedansje”, zegt Jonas in Humo.

Meedoen aan de ‘(allerslimste)mens ter wereld’ vraagt altijd wel wat voorbereiding van de kandidaten. Ze duiken toch even de boeken in om vlug nog wat te studeren.

“Mijn grote zwarte gaten zijn hedendaagse popcultuur. Ik heb dit jaar ook gekeken wie de Tour heeft gewonnen en welke Belgen een ritzege hebben behaald. Zo riskeer ik toch al niet om in paniek ‘Tom Boonen’ te roepen.”

In het promofilmpje is Jonas te zien als Jezus Christus, een rol die hem ongetwijfeld ook nog even zal achtervolgen. “We hebben ons daar enorm mee geamuseerd, ook al was het fysiek niet mijn aangenaamste tv-opname. Bovendien was niet iedereen opgetogen met mijn performance. Er zijn wat kwaaie christenen in de mailbox van SBS gekropen.”

Bio van Jonas Geirnaert

Meer Over:

Jonas Geirnaert