.
Winnie Bogaerts en Jonah Hulselmans uit Blind Getrouwd
woensdag 19 juni 2024

Jonah uit ‘Blind Getrouwd’: “Dat is een van onze favoriete hobby’s”

Ze kunnen het uren doen

Gelukkig zijn er sprookjes in ‘Blind Getrouwd’ die wel blijven duren. Ook dat van Winnie Bogaerts en Jonah Hulselmans blijft nu al enkele jaren duren. Hun leven is niet altijd een en al genieten, maar gelukkig is er dochtertje Lily die voor veel mooie momenten zorgt.

Wanneer een van de twee een slechte dag heeft, dan delen ze dat ook met elkaar. Alleen zo kunnen discussies vermeden worden en weet de ander wat er aan de hand is.

“Al is discussiëren wel één van onze favoriete hobby's. We kunnen uren blijven babbelen en discussiëren over hypotheses en uitspraken van anderen. Communicatie is eigenlijk de basis van onze relatie. Zo zijn we ook begonnen. Nadat we getrouwd waren, hebben we de hele avond gepraat en alle kaarten op tafel gegooid”, zegt Jonah in Het Nieuwsblad.

Het grote verschil met hun relatie en die van een ander koppel is dat ze elkaar niet rustig hebben kunnen leren kennen en dat er veel ineens op hen afkwam.

“Toen wij trouwden, was Jonah al bezig met de verbouwing. Ik ben meteen mee in de verbouwing gevlogen. Al zijn we na de opnames van Blind Getrouwd wel even elk terug in onze eigen woning gaan wonen en hebben we eerst wat gedatet. Ik vond het belangrijk om toch even op adem te komen. We zijn ook op consultatie bij de experts van Blind getrouwd blijven langsgaan. De klik tussen ons was er en we wilden er ook alles aan doen om het te doen slagen.”

Bio van Winnie Bogaerts en Jonah Hulselmans