.
jolien
donderdag 11 januari 2024

Jolien uit ‘Blind Getrouwd’: “We gaan er te weinig tijd voor hebben”

Ze maakt een carrièreswitch

Jolien De Neve heeft de afgelopen maanden serieuze keuzes gemaakt. Eerst besloot ze om deel te nemen aan ‘Blind Getrouwd’ waarbij ze haar grote liefde heeft ontmoet en daarna besliste ze om te stoppen met haar job als stewardess.

Ze kiest nu voor een job bij de politie en gaat daarvoor een jaar op de schoolbanken zitten. Eerst volgt er heel wat theorie, daarna ook praktijk. Ze hoopt haar studies op 1 december 2024 te kunnen afronden.

Manlief Brecht heeft er in elk geval veel vertrouwen in. “Die job zit gewoon in haar, dus ik kan alleen maar trots zijn op hoe ze die carrièreswitch aanpakt. Het is ook die pit in haar die me van bij onze ontmoeting meteen aansprak”, zegt hij in Het Laatste Nieuws.

Het koppel droomt ook al van kinderen, maar door de carrièrewending van Jolien schuift die nu een jaartje op. Het zou ook allemaal een beetje snel komen en Jolien sluit herexamens niet uit.

“Brecht hoopt ook om beroepsbrandweerman te worden en dan moeten we toegeven dat we voor een kindje weinig tijd gaan hebben. Het is belangrijk dat we eerst nog wat van elkaar genieten.”