.
Brecht Heldenbergh en Jolien De Neve
vrijdag 22 december 2023

Jolien uit ‘Blind Getrouwd’: “Ik heb daar totaal geen schrik voor”

Ze maken een carrièreswitch

De relatie tussen Brecht en Jolien uit ‘Blind Getrouwd’ loopt gesmeerd. Ze hebben één dipje gehad tijdens hun huwelijksreis, maar daarna hebben ze geen ruzie meer gehad of moeilijke momenten gekend.

Toch zijn ze ervan overtuigd dat ze ooit wel nog eens een keertje ruzie zullen maken of een discussie zullen hebben. Al is het nog maar de vraag waarover dat zal gaan.

“Op zich zijn de huishoudelijke taken goed verdeeld. Ik ga naar de winkel en kook, Jolien doet de rest van het huishouden”, begint Brecht in Story. “Misschien als we gaan samenwonen en het interieur gaan inrichten? Ik vind het nogal donker bij hem”, vult Jolien aan.

Het is duidelijk voor de twee, ze zullen wel eens discussies hebben, maar het zal over heel kleine dingetjes gaan. En er zullen altijd wel factoren zijn die het soms eens wat moeilijker maken zoals moe zijn, het werk dat niet mee zit of later ook kinderen.

“Als we allebei aan de slag zijn als politieagente en brandweerman, zullen we soms shiften hebben die uitlopen. Maar toch heb ik geen schrik dat we naast elkaar gaan leven. Misschien zijn we niet elk weekend samen, maar dan wel op andere momenten. Gewoon goed plannen en vasthouden.”