.
Brecht Heldenbergh en Jolien De Neve
donderdag 30 november 2023

Jolien uit ‘Blind Getrouwd’: “Het was corona 2.0”

Ze moesten opletten wat ze deden

Gelukkig blijft er nog één koppel samen uit het meest recente seizoen van ‘Blind Getrouwd’. Eventjes had iedereen er goede hoop in dat alle vier de koppels zouden samen blijven, maar helaas, het bleef bij een koppel.

Het was voor Jolien De Neve en Brecht de eerste maanden niet altijd makkelijk om als koppel onder de radar te blijven. Ze mochten niet herkenbaar zijn en konden dus niet eender wat samen gaan doen.

“We hebben het in die maanden vooral binnen heel gezellig gemaakt. 's Avonds in de zetel naar televisie kijken en elkaar knuffelen. We hebben zelfs al onze kerstboom gezet. Het was een beetje corona 2.0, maar wel altijd leuk. We genoten van de kleinste dingen. Vooral dinertjes op ons terras deze zomer waren tof. We speelden Vier op een rij en staken het kampvuur aan”, zegt Brecht in Story.

De twee waren vanaf de eerste oogopslag laaiend enthousiast over elkaar. Dat vormde ook meteen een goede basis voor het koppel om hun best te doen voor hun relatie.

“Naast het feit dat Jolien een heel mooie vrouw is, viel me vooral op hoeveel energie ze uitstraalde. Ze is heel enthousiast en spontaan, waardoor ze mij onmiddellijk aan het lachen bracht en me op mijn gemak stelde” “Dat hij bruin haar heeft en groter is dan ik, maar ook dat hij de ruimte kan vullen met zijn uitstraling. Dat vind ik leuk aan een man, zijn charisma”, vult Jolien aan.

Download onze app voor Android of iOS

Bio van Jolien De Neve

Meer Over:

Jolien De Neve