.
Jolien Bosch uit Big Brother
zaterdag 1 april 2023

Jolien uit Big Brother lost groot mysterie op

Dit is er gebeurd...

De overgebleven Big Brother-bewoners snappen al een week niet wat er aan de hand is. Big Brother maakt hen sinds vorige zondag rond kwart over zeven wakker en dat zijn ze niet gewoon. "Wat bezielt Big Brother om ons een uur vroeger wakker te maken?" was een veel voorkomende vraag in het huis.

De bewoners hadden echt niet door dat vorig weekend het zomeruur was ingegaan. De meest gekke verhalen passeerden de revue. Zouden de ex-bewoners de klok verzet hebben? Er werd al snel met een beschuldigende vinger naar Jacqueline gekeken. Zaterdagochtend, zes dagen na het ingaan van het zomeruur, kreeg Jolien Bosch uit Hoeselt een ingeving: "Zou het niet kunnen dat vorig weekend de klok verzet is?" vroeg zij zich hardop af. En daarmee bedoelde zij het feit dat het zomeruur mogelijk is ingegaan.
En gelijk heeft ze, al was er toch wel nog Jason die reageerde dat de klok om 8 uur 's morgens dan niet op 7 maar wel op 9 uur had moeten staan. Om maar te zeggen dat de twintiger wellicht nooit een klok heeft moeten verzetten maar dat de hedendaagse elektronische devices dat allemaal automatisch doen.

Héél opvallend toch wel dat Bart zich niet mengde in het gesprek. Zou hij al een hele week door hebben dat het zomeruur is ingegaan? Dat zou best wel eens kunnen. In dat geval heeft hij de afgelopen dagen wellicht heel wat binnenpretjes gehad.

Hoe dan ook: Jolien is de eerste die het mysterie heeft opgelost waarna Big Brother besloot om de bewoners op de finaledag toch maar wat langer te laten slapen....

Bio van Jolien Bosch