.
Joke van de Velde
vrijdag 4 maart 2022

Joke van de Velde: “Ik wou tot het uiterste gaan”

Ze durfde de uitdaging niet aan te gaan

Het was een comeback die niemand zag aankomen, die van ‘Fear Factor’. Het populaire programma waarin BV’s met hun grootste angsten werden geconfronteerd komt terug en wordt dit keer gepresenteerd door Alex Agnew. In Tv Familie blikt Joke van de Velde terug op haar deelname.

“Fear Factor was een unieke belevenis. De opnames vonden plaats in Buenos Aires en ik vond het leuk om tot het uiterste te gaan. Daarom deed ik ook mee aan ‘Stanley’s Route’ en ‘Expeditie Robinson’ Joke herinnert zich nog enkele proeven van toen, maar de proef met de tarantula, die zal ze zeker nooit meer vergeten.

“In een glazen box zaten vogelspinnen. Die beesten waren met elkaar aan het vechten. We moesten dus ‘om veiligheidsredenen’ wachten met de proef. Of anders was dat puur om ons extra bang te maken. Ik moest zo’n vogelspin nemen en in mijn mond steken. Lyndsey Pfaff durfde dat zonder problemen, maar ik niet. Ik heb wel zo’n harig monster vastgenomen en enkele seconden voor mijn mond gehouden. Die poten raakten mijn lippen aan, brrrr”, klinkt het vol afschuw in Tv Familie.

Bio van Joke van de Velde

Meer Over:

Joke van de Velde