.
John Terra
woensdag 22 juni 2022

John Terra verzoent zich met Dana Winner

Ze hebben 20 jaar niet met elkaar gesproken

Vele jaren geleden was zanger John Terra de producer van zangeres Dana Winner. Ze waren een aantal jaar een goed team, tot hij werd vervangen door Wilfried, op wie Dana verliefd was geworden. 20 jaar hebben de twee geen woord meer gewisseld, want John voelde zich erg gekwetst.

Maar het is nooit te laat om het terug goed te maken. En dat hebben John en Dana gedaan. De twee hadden geen ruzie, er was alleen sprake van een onuitgesproken spanning omdat er iets niet was uitgepraat.

“Ik ben Dana’s ontdekker, ik heb haar bij Jean Kluger binnengebracht. Ze is daarna op de dool geraakt en is dan bij mij teruggekomen. Geen enkel groot label wilde haar, maar ik heb haar toch bij een kleiner platenlabel binnengebracht”, zegt John in Dag Allemaal.

Het is bij die platenfirma dat Dana groots is geworden. Maar het liep fout tijdens de opnames van het laatste nummer van de cd. John moest weg om zelf te gaan optreden en liet Dana achter bij Wilfried van de Galaxy Studio’s.

“Hij moest met Dana de song finaliseren en ik zou er de dag nadien naar luisteren. Maar de dag nadien was ik geen producer meer. Dana was verliefd geworden op Wilfried en wilde alleen maar hem als producer. Had Dana me dat nu gewoon zelf verteld, dan kende ik mijn plaats. Maar ik kreeg het bericht te horen van de platenbaas. Dat me dat toen niet lekker zat, dat is menselijk zeker?”

Bio van John Terra

Meer Over:

John Terra