.
John Terra
maandag 15 augustus 2022

John Terra: “Natuurlijk vind ik dat erg”

Hij kreeg meer aandacht dan zijn broers

John Terra staat dit jaar 53 jaar op de planken. Hij is altijd gesteund door zijn ouders en heeft zijn carrière vooral aan zijn vader te danken.

“Ik zie dat moment nog zo voor me bij ons thuis aan de Leuvense stoof. Daar zat ik dan een liedje te zingen, in mijn beste school Frans. Een nummer dat ik zelf had geschreven. Ik was een grote fan van Adamo en wou liedjes schrijven zoals hij”

De vader van John vond het geweldig wat zijn zoon deed en schreef hem regelmatig in voor zangwedstrijden. “ Ik heb heel Limburg gedaan en zelfs een stuk van Nederlands Limburg. Ik won zowat alles, ook mijn eerste platencontract”, zegt Terra in Primo.

De broers van Terra kregen niet zoveel aandacht van hun vader, maar schuldig, zo voelde John zich niet. Of misschien toch wel een beetje.

“Wij hadden thuis een dancing en mijn tweede broer vond daar zijn weg als dj. Hij heeft ooit nog De Gouden Micro gewonnen, een belangrijke dj-wedstrijd. Dus hij heeft ook zijn ding kunnen doen. maar mijn jongste broer… ik had moeten zien dat hij een beetje in de schaduw bleef staan, maar ik was toen te intens bezig met mezelf en mijn carrière. Ik vind dat u wel erg.”

Bio van John Terra

Meer Over:

John Terra