.
John Terra
vrijdag 15 juli 2022

John Terra hoopt er te staan: “Dat is toch mijn ambitie”

Het liefst met zijn nieuwe single

Zomerhit, 'Tien Om Te Zien', het beloofd een erg muzikale zomer te worden. En dat is de uitgelezen kans voor heel wat Vlaamse artiesten om een nieuwe single te lanceren. Ook John Terra heeft een nieuwe single klaar staan: ‘Even van de wereld’.

“Ik hoop natuurlijk om op het podium van 'Tien Om Te Zien' of ‘Zomerhit’ te komen. Misschien maak ik wel kans om met een hit van vroeger in 'Tien Om Te Zien' te geraken. Al hoop ik dat ze me ook zullen vragen om ‘Even van de wereld’ te zingen”, zegt Terra in Dag Allemaal.

Radio 2 staat alvast aan de kant van John en hij krijgt heel wat airplay op de zender. Dat wakkert de hoop voor een Zomerhit-nominatie heel sterk aan. Maar wakker van liggen, dat probeert John niet te doen.

“Zolang ik meedoe, doe ik mee om te winnen. Halfslachtig werk is niets voor mij. Maar mijn ambities liggen hoog, ook om in 'Tien Om Te Zien' te komen. Maar ik ben realistisch. Ik kijk met trots terug op mijn carrière.”

Een man met zo’n carrière, kan die wel nog dromen hebben? Absoluut, en die heeft John zeker. “Ik hoop gewoon dat het zo mag blijven. Gezond zijn, een vrouw van wie ik hou, goed eten, fijne vrienden en bezig zijn met muziek. Meer moet dat niet zijn. En nog een grote hit, dat zou fijn zijn.”

Bio van John Terra

Meer Over:

John Terra