.
Camille en John Ewbank
woensdag 18 mei 2022

John Ewbank schrijft nummer voor onze Camille

Dit is écht straf!

Het blijft hard gaan voor Camille, de zangeres is bijzonder goed bezig en dat hebben ook onze noorderburen ondertussen gemerkt. Eén man in het speciaal is zo onder de indruk van de kwaliteiten van onze Camille, dat hij er een nummer voor schreef. En die man is één van de toppers uit de Nederlandse muziekgeschiedenis: John Ewbank.

De man schreef alle hits van Marco Borsato, 'Kon ik maar even bij je zijn' voor Gordon en veel andere songs die zowel in Nederland als in België een hit werden. Want ook Paul de Leeuw, VanVelzen, 3J's en Trijntje Oosterhuis zongen nummers van John Ewbank.

Camille deelde woensdag een foto op haar social media samen met deze grote meneer. Ze brachten een dag door in zijn studio in Hilversum en daar gaat ongetwijfeld prachtige muziek uit voortkomen. We hebben het laatste duidelijk nog niet gehoord van ‘ons Camille’.
Ondertussen is ook haar vierde show in de Lotto Arena is uitverkocht. Er komt nog één (!) laatste extra show bij in deze reeks op zondag 6 november om 11 uur. Het is aan de snelle beslissers! Tickets via www.clubcamille.be